ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αττική Οδός: Η στιγμή που μηχανή φεύγει χωρίς να πληρώσει διόδια και η μπάρα «σκάει» στο κεφάλι του συνεπιβάτη (φώτο)

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει 600.000 επισκέψεις σε λίγες ημέρες

Αττική Οδός: Η στιγμή που μηχανή φεύγει χωρίς να πληρώσει διόδια και η μπάρα «σκάει» στο κεφάλι του συνεπιβάτη (φώτο)

Ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει 600.000 επισκέψεις σε λίγες ημέρες, δείχνει τη στιγμή που μια μηχανή προσπαθεί να περάσει τα διόδια της Αττικής Οδού χωρίς να καταβάλει το αντίστοιχο ποσό.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου πληρώνει κανονικά στον σταθμό διοδίων και η μηχανή που έχει «κολλήσει» από πίσω, προσπαθεί να περάσει γρήγορα.

Όμως, η πτώση της μπάρας έγινε αστραπιαία και «έσκασε» πάνω στο κεφάλι του συνεπιβάτη.

@dionisiskat #viral #viralgreece #moto #diodia #fazer #helmet #fyp #fy #funny ♬ πρωτότυπος ήχος – Dionisis Katopodis
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.