ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δανία: Κρουαζιερόπλοιο έμεινε χωρίς ρεύμα εν μέσω καταιγίδας στη Βόρεια Θάλασσα

Αυτήν τη στιγμή το πλοίο οδηγείται χειροκίνητα από το μηχανοστάσιο!

Δανία: Κρουαζιερόπλοιο έμεινε χωρίς ρεύμα εν μέσω καταιγίδας στη Βόρεια Θάλασσα

Το κρουαζιερόπλοιο Maud αντιμετώπισε απόψε απώλεια ηλεκτρικής ισχύος εν μέσω καταιγίδας στη Βόρεια Θάλασσα, καθώς ταξίδευε από τη Νορβηγία προς την Αγγλία, ανακοίνωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Δανίας.

Οι 266 επιβάτες και τα 131 μέλη του πληρώματος του νορβηγικού κρουαζιερόπλοιου είναι ασφαλείς, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση.

Όπως μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός TV2 στη Δανία και η νορβηγική εφημερίδα VG, εξαιτίας θαλασσοταραχής έσπασαν τζάμια στη γέφυρα του πλοίου και προκλήθηκε προσωρινό μπλακάουτ.

Η κατάσταση του κρουαζιερόπλοιου παρακολουθείται προσεκτικά από τις αρχές της Δανίας, της Νορβηγίας, της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Ένα ελικόπτερο διάσωσης στην περιοχή ήταν έτοιμο να επέμβεi εάν χρειαζόταν και πολλά σκάφη ήταν επίσης σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν. Η διακοπή ρεύματος ήταν σύντομη και το Maud βρίσκεται τώρα ξανά σε λειτουργία.

Αυτήν τη στιγμή, το πλοίο οδηγείται χειροκίνητα από το μηχανοστάσιο, αλλά δεν μπορούσε να πλοηγηθεί.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν το πλοίο θα ελλιμενιστεί αλλού ή θα συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς το Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι τη στιγμή δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών ή πληρώματος στο πλοίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.