ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει λόγω των πυρκαγιών – Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία

Σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε Αττική και Βοιωτία

Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει λόγω των πυρκαγιών – Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, προχώρησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε διάφορα οδικά τμήματα σε Αττική και Βοιωτία.

Ειδικότερα στην περιοχή των Δερβενοχωρίων της Βοιωτίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία επί της Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από το ύψος του πρατηρίου «Cyclon».

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της Κερατέας:

– Επί της Λ. Αναβύσσου από το ύψος της οδού Ολύμπου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσο

– Επί της Λ.Καλυβιων από το ύψος της οδού Ολύμπου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσο

– Επι της Λ. Αναβύσσου από την οδό Αγ. Παντελεήμονος στο ρεύμα προς Λαγονήσι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Επί της επαρχιακής οδού Κερατέας Αναβύσσου από Κερατέα προς Ανάβυσσο (Γεφυράκι – Θέση Τογάνι), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.