ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός (χάρτης)

Καραμπόλα 5 ΙΧ επί της Κηφισίας, στο ύψος του Νέου Ψυχικού

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός (χάρτης)

Αρκετά αυξημένη είναι για ακόμη ένα πρωινό η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να χρειαστεί να «οπλιστούν» με υπομονή μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Καραμπόλα 5 ΙΧ επί της Κηφισίας, στο ύψος του Νέου Ψυχικού, (ρεύμα προς Αθήνα), προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.

Μεγάλη συμφόρηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα του Κηφισού από Ρέντη μέχρι Μεταμόρφωση.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο, αλλά και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας σε αρκετά σημεία από το President μέχρι το Μαρούσι Αμαρουσίου.

Αυξημένη η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό από νωρίς το πρωί

Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις είναι 20΄- 25΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα είναι 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.