«Δίπλωσε» νταλίκα στην εθνική οδό – Κλειστός ο δρόμος από Λαμία προς Άμφισσα

Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσα από παρακαμπτήριους οδούς

«Δίπλωσε» νταλίκα στην εθνική οδό – Κλειστός ο δρόμος από Λαμία προς Άμφισσα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στις Αρχές, όταν μια νταλίκα «δίπλωσε» κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Άμφισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος παραμένει κλειστός και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας από τις 10:30 το πρωί της Κυριακής, όταν από άγνωστη αιτία στο 48χλμ της εθνικής οδού δίπλωσε μια νταλίκα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός της.

Η εκτροπή έχει γίνει πέντε χιλιόμετρα μετά τη Γραβιά, σε σημείο που δρόμος είναι στενός και έτσι μπλοκαρίστηκαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μέχρι να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα η κυκλοφορία διεξάγεται μέσα από παρακαμπτήριους οδούς και πιο συγκεκριμένα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ρεύμα προς Λαμία η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω Διστόμου – Λιβαδειάς – Τιθορέας – Αμφίκλειας και στο ρεύμα προς Άμφισσα αντιστρόφως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.