ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εικόνες ντροπής: Σεκιούριτι κατεβαίνει από το τρένο και βάζει τις μπάρες σε αφύλακτη διάβαση της Δοϊράνης

Ταυτόχρονα μάλιστα ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να περιμένουν

Εικόνες ντροπής: Σεκιούριτι κατεβαίνει από το τρένο και βάζει τις μπάρες σε αφύλακτη διάβαση της Δοϊράνης

Ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο «Χ» αποκαλύπτει την έλλειψη οργάνωσης και ασφάλειας που επικρατούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Εκτός από τις παραβιάσεις των κόκκινων σηματοδοτών, μάστιγα αποτελούν και οι αφύλακτες διαβάσεις, από τις οποίες περνούν οχήματα που διασχίζουν τις γραμμές του τρένου.

Σε νέο βίντεο, φαίνεται επιβατική αμαξοστοιχία να διέρχεται από αφύλακτη διάβαση στον άξονα Θεσσαλονίκη – Σέρρες, στο ύψος της Δοϊράνης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μηχανοδηγός μειώνει την ταχύτητα ενώ πλησιάζει προς την αφύλακτη -αλλά πολυσύχναστη κυρίως για φορτηγά- διάβαση και δευτερόλεπτα αργότερα, ένας εργαζόμενος-σεκιούριτι κατεβαίνει από το τρένο και μπαίνει σε ρόλο τροχονόμου, εξασφαλίζοντας την ομαλή διέλευση της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Ταυτόχρονα μάλιστα ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να περιμένουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηχανοδηγοί αναφέρουν πως στον Ευαγγελισμό, στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα των Τεμπών, περνούν με κόκκινο με εντολή των σταθμαρχών και με αριθμό τηλεγραφήματος για να αγνοήσουν τον κόκκινο σηματοδότη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.