ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επί ποδός η Τροχαία για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Πώς θα κινηθούν τα οχήματα

Ποια απαγορεύονται

Επί ποδός η Τροχαία για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Πώς θα κινηθούν τα οχήματα

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η Τροχαία, καθώς από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση στα οδικά δίκτυα λόγω της εξόδου της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα της Τροχαίας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων για την έξοδο του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.

Από το πρωί βρίσκονται επί ποδός περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

Πώς θα κινηθούν τα οχήματα την Πρωτομαγιά – Ποια απαγορεύονται

Παράλληλα, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την εορτή της Πρωτομαγιάς, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών ισχύει σήμερα (29/4) από τις 16:00 έως τις 22:00 και αύριο (30/4) από τις 08:00 έως τις 13:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα (2/5) από τις 16:00 έως τις 23:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.