ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Άνδρας με σοβαρή υποθερμία εντοπίστηκε να κρύβεται σε αεροσκάφος στο Ορλί

Πρόκειται για έναν άνδρα μεταξύ 20 και 30 ετών

Γαλλία: Άνδρας με σοβαρή υποθερμία εντοπίστηκε να κρύβεται σε αεροσκάφος στο Ορλί

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές, άνδρας με σοβαρή υποθερμία εντοπίστηκε σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι.

Ο άνδρας ανακαλύφθηκε αργά το πρωί στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου της Air Algérie, που αφίχθη στις 10.14 τοπική ώρα στο Ορλί από το Οράν, ανέφερε η αρμόδια εισαγγελία στο AFP.

Πρόκειται για ένα άτομο που δεν διαθέτει έγγραφα ταυτότητας και η ηλικία του οποίου εκτιμάται μεταξύ 20 και 30 ετών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εισαγγελία που διευκρίνισε πως η Αστυνομία Αεροπορικών Μεταφορών ανέλαβε την έρευνα.

Νωρίτερα σήμερα, μια πηγή από το αεροδρόμιο είχε πει πως ο νεαρός άνδρας ήταν «ζωντανός, όμως η κατάσταση της υγείας του έχρηζε επείγουσας αντιμετώπισης λόγω της σοβαρής υποθερμίας».

Η Αστυνομία Αεροπορικών Μεταφορών επιβεβαίωσε στο AFP την παρουσία ενός «σοβαρά τραυματισμένου ανθρώπου» στο Ορλί.

Ο εντοπισμός του ατόμου έγινε «γύρω στις 10.30-11.00», πριν από τον τεχνικό έλεγχο του αεροσκάφους, ανέφερε από την πλευρά της μια πηγή με γνώση της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας πως ο άνδρας, ο οποίος «διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τους πυροσβέστες», δεν έχει «πεθάνει».

Πολλά περιστατικά λαθρεπιβατών που κρύβονταν στα συστήματα προσγείωσης αεροσκαφών, έναν χώρο που δεν θερμαίνεται, ούτε διαθέτει μηχανισμό συμπίεσης, είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Τον Απρίλιο, το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Σχίπχολ κατά την άφιξη ενός αεροσκάφους από το Τορόντο (Καναδά), που είχε νωρίτερα κάνει στάση στη Νιγηρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ύψος πλεύσης των εμπορικών αεροσκαφών, ήτοι τα 12 χιλιόμετρα, η θερμοκρασία του αέρα βυθίζεται στους -50 βαθμούς κελσίου, την ώρα που η έλλειψη οξυγόνου μπορεί να αποβεί μοιραία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.