ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Japan Airlines θα…νοικιάζει ρούχα στους επιβάτες της

Η μείωση του βάρους των αποσκευών αναμένεται να ελαφρύνει το φορτίο του αεροσκάφους

Η Japan Airlines θα…νοικιάζει ρούχα στους επιβάτες της

Η Japan Airlines λανσάρει μία νέα υπηρεσία ενοικίασης ενδυμάτων, καλώντας τους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους να κουβαλούν λιγότερα ρούχα μαζί τους.

Η μείωση του βάρους των αποσκευών αναμένεται να ελαφρύνει το φορτίο του αεροσκάφους, οδηγώντας σε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα.

Οιοσδήποτε επιβάτης μπορεί να ενοικιάσει μέχρι και εννέα ρούχα και να τα κρατήσει για διάστημα έως και δύο εβδομάδων.

Κάθε επιλογή ρούχων φιλτράρεται ανά εποχή, περίσταση και μέγεθος, ενώ, οι τιμές αρχίζουν από 28$ για πέντε είδη, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σήμερα (05/07), η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι εκκινεί δοκιμαστικά την υπηρεσία ενοικίασης ρούχων “Any Wear, Anywhere”, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να νοικιάσουν ένα πακέτο ρούχων εκ των προτέρων, το οποίο στη συνέχεια θα παραδοθεί στο ξενοδοχείο ή σε δωμάτιο της πλατφόρμας Airbnb κατά την άφιξή τους, στην Ιαπωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την παροχή αυτής της υπηρεσίας, η αεροπορική εταιρεία συνεργάζεται με τη Sumitomo, η οποία θα χειρίζεται το σύστημα κρατήσεων και θα είναι υπεύθυνη για την προμήθεια, το πλύσιμο και την παράδοση των αντικειμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.