ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η «Korean Air» αναστέλλει τις πτήσεις που σχετίζονται με τη Ρωσία

Οι πτήσεις εμπορευμάτων που έχουν ενδιάμεσο σταθμό τη Μόσχα περιλαμβάνονται επίσης στην αναστολή

Η «Korean Air» αναστέλλει τις πτήσεις που σχετίζονται με τη Ρωσία

Ακόμη μία μεγάλη εταιρεία αναστέλλει δραστηριότητες στη Ρωσία, καθώς η αεροπορική «Korean Air» θα διακόπτει προσωρινά τις πτήσεις από και προς τη Μόσχα και το Βλαδιβοστόκ.

Συγκεκριμένα, η νοτιοκορεάτικη αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στο CNN ότι αναστέλλει όλες τις υπηρεσίες επιβατών και φορτίου από και προς τη Μόσχα και το Βλαδιβοστόκ μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Οι πτήσεις εμπορευμάτων που έχουν ενδιάμεσο σταθμό τη Μόσχα περιλαμβάνονται επίσης στην αναστολή.

Η Korean Air είπε επίσης ότι αλλάζει τη διαδρομή της για να αποφύγει τον ρωσικό εναέριο χώρο, επικαλούμενη «επιχειρησιακές προκλήσεις και ανησυχίες για την ασφάλεια».

Οι πτήσεις από τη Σεούλ προς την Ευρώπη θα επαναδρομολογηθούν πάνω από την Κίνα, το Καζακστάν και την Τουρκία, γεγονός που θα επεκτείνει τους χρόνους πτήσεων έως και 2 ώρες και 45 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πτήσεις από τις ανατολικές περιοχές της Βόρειας Αμερικής προς τη Σεούλ θα επαναδρομολογηθούν επίσης πάνω από την Αλάσκα και τον Ειρηνικό Ωκεανό, προσθέτοντας σχεδόν 2 ώρες για ορισμένες πτήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.