ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ΣΤΑΣΥ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά την προκήρυξη στάσης εργασίας σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό

Αναμένεται νεότερη ανακοίνωση από τη ΣΤΑΣΥ

Η ΣΤΑΣΥ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη μετά την προκήρυξη στάσης εργασίας σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό

Η ΣΤΑΣΥ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά 6 σωματείων εργαζομένων της, μετά την ξαφνική προκήρυξη λίγο πριν τη 1 σήμερα το μεσημέρι στάσης εργασίας για τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται νεότερη ανακοίνωση από τη ΣΤΑΣΥ για την εξέλιξη της εκδίκασης και τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς.

Νωρίτερα, σε κοινή τους ανακοίνωση τα Σωματεία της ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσαν στάση εργασίας σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους Σωματεία της ΣΤΑΣΥ τονίζουν:

-Επειδή υπάρχουν άρθρα στην συλλογική σύμβαση εργασίας που δεν εκτελούνται.

-Επειδή δεν έχουν εκδοθεί οι ΚΥΑ που ο νόμος 5039/23 προβλέπει

-Επειδή στις οχλήσεις που κάνουμε για τα παραπάνω στο υπουργείο Μεταφορών εισπράττουμε αδιαφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι στα μέσα Σταθερής Τροχιάς θα πραγματοποιήσουν 3ωρη προειδοποιητική Στάση Εργασίας, από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.