ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιαπωνία: Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες αεροπλάνου – Πετούσαν 7 ώρες από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο

Τελικά γύρισαν ξανά στο σημείο από όπου ξεκίνησαν

Ιαπωνία: Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες αεροπλάνου – Πετούσαν 7 ώρες από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο

Περίπου 300 επιβάτες τακτικής εσωτερικής πτήσης στην Ιαπωνία έζησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία καθώς ξεκίνησαν για ένα ταξίδι που θα διαρκούσε 2 ώρες και τελικά έκαναν 7 ώρες χωρίς καν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Συγκεκριμένα πέταγαν πάνω από διάφορες πόλεις  και στο τέλος το αεροπλάνο τους ξαναγύρισε στο αεροδρόμιο από όπου απογειώθηκαν.

Το περιστατικό συνέβη στην πτήση JL331 της Japan Airlines από το αεροδρόμιο Haneda στο Τόκιο με προορισμό τη Φουκουόκα.

Αρχικά, η πτήση καθυστέρησε να απογειωθεί 90 λεπτά.

Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα, εκτός προγράμματος πια, δεν πήρε άδεια να προσγειωθεί λόγω φόρτου προσγειώσεων και απογειώσεων στον αεροδιάδρομο και ισχυρούς ανέμους. Έτσι, το αεροπλάνο με τους 300 επιβάτες ξαναγύρισε στο Τόκιο. Από εκεί όμως ανακατευθύνθηκε για να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kansai κοντά στην Οσάκα, όπου και τελικά προσγειώθηκε μεν, αλλά…

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο Κανσάι υπήρχαν προβλήματα λόγω  έλλειψης προσωπικού και διαθέσιμων μέσων μεταφοράς. Έτσι, οι εξαντλημένοι πια επιβάτες μπήκαν σε άλλη πτήση όχι όμως για τον αρχικό τους προορισμό – την Φουκουόκα – αλλά το Τόκυο.

Τελικά, μετά από 7 ώρες , οι επιβάτες επέστρεψαν εκεί από όπου ξεκίνησαν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.