ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κακοκαιρία ARIEL: Περιπέτεια στον αέρα για τον Β.Κικίλια

Η πτήση του δεν προσγειώθηκε

Κακοκαιρία ARIEL: Περιπέτεια στον αέρα για τον Β.Κικίλια

Περιπέτειες στον αέρα από την κακοκαιρία  ARIEL είχαν όσοι πέταξαν για τους προορισμούς τους σήμερα, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Κικίλιας.

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Τουρισμού και η ελληνική αντιπροσωπεία από το Μπαχρέιν στην Αθήνα δεν κατάφερε λόγω των καιρικών συνθηκών να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το αεροσκάφος που επρόκειτο να προσγειωθεί στις 13.15 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε τρεις κύκλους λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της κακοκαιρίας και δεν μπόρεσε να προσγειωθεί. Για το λόγο αυτό προσγειώθηκε  στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Επεισοδιακή όμως ήταν και η προσπάθεια προσγείωσης του πιλότου της Lutfhansa ο οποίος το  προσπάθησε δυο φορές, χωρίς όμως επιτυχία. Το αεροσκάφος έφτασε  στο ένα μέτρο από το έδαφος, όμως ο πιλότος δεν πήρε  το ρίσκο να το προσγειώσει και κατευθύνθηκε επίσης στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.