ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία: Δείτε σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Η επιδείνωση του καιρού έφερε τροποποιήσεις στην κυκλοφορία

Κακοκαιρία: Δείτε σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα, οι αρμόδιοι φορείς προχωρούν σε συνεχείς τροποποιήσεις στην κυκλοφορία, προκειμένου να αποφύγουν προβλήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέος τύπου οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών, στο ρεύμα προς Θήβα, από το 5ο χιλιόμετρο (από το πρατήριο καυσίμων της REVOIL, πρώην CYCLON).

Ακόμη, έχει διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της Λ. Θησέως στην Εκάλη και από το 414 ΣΝΕΝ (Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων) έως το ύψος του πάρκου της Ανατολής, στον Μαραθώνα.

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ανώνυμη οδό από το ύψος Καλοπούλα, στην Καισαριανή, προς τον Υμηττό, καθώς και στην οδό Αγίου Παντελεήμονος από το ύψος της οδού Ξενίας (Κηφισιά) στο ρεύμα προς την Ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος Κοκκιναρά Πεντέλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διακοπές ή απαγορεύσεις κυκλοφορίας ανα Περιφέρεια, που ανανεώνονται διαρκώς, αλλά και χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.