ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Αναλυτικά οι δρόμοι που έχουν κλείσει λόγω της χιονόπτωσης

Η επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Αναλυτικά οι δρόμοι που έχουν κλείσει λόγω της χιονόπτωσης

Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει πλήξει η κακοκαιρία «Φίλιππος», προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, υπάρχουν περιοχές σε όλη τη χώρα που έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ σε άλλες περιοχές οι οδηγοί πρέπει να κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι εξής δρόμοι είναι κλειστοί λόγω χιονόπτωσης:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

– Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

[Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ]

– Λόγω χιονόπτωσης και παγετού απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
– Στην Εθνική Οδό Φλώρινας- Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 1ο έως το 52ο χλμ.
– Στην Π.Ε.Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, από το 22ο έως το 30ο χλμ.
– Στην Ν.Ε.Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, από το 22ο έως το 34ο χλμ.

[Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ]

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων:

– Στην Επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 25ο χλμ. έως το 54ο χλμ.

[Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ]

– Λόγω χιονόπτωσης και παγετού απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων:
– Στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (Α-2) περιοχής αρμοδιότητας Δ.Α. Κοζάνης [από Α/Κ 9Β Ανατολ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 13 Πολυμύλου].
– Στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) περιοχής αρμοδιότητάς Δ.Α. Κοζάνης [από Α/Κ 9Α Δυτ. Σιάτιστας μέχρι τον Α/Κ 2 Αλιάκμονα].
– Στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου (Α-27) περιοχής αρμοδιότητάς Δ.Α. Κοζάνης [από Α/Κ Κοίλων μέχρι τον Α/Κ Πτολεμαϊδας].
– Στο τμήμα της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Λάρισας από το 25Ο χλμ έως το 51ο χλμ (όρια με Δ.ΑΛάρισας).

[Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ]

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των κάτωθι σημείων:

– Εγνατίας οδού, από Α/Κ Παναγιάς 120,8 χλμ. έως Α/Κ Δυτικός Γρεβενών 152,5 χλμ.
– Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων, από 1ο χλμ έως το χλμ 46ο

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

[Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ]

– Επ. δίκτυο Πατρών – Καλαβρύτων από το Δ.Δ. Καταρράκτη έως και Δ.Δ. Κομπηγαδίου η κυκλοφορία οχημάτων έχει απαγορευτεί

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

[Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ]

– Επ.Ο. Χανίων – Κισσού, από τη διασταύρωση του Χ/Κ Αγριόλευκες Πηλίου μέχρι τη διασταύρωση με την Ε.Ο. Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος), στον Κισσό Μαγνησίας, λόγω παγετού.

[Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ]

– Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας από 07:20΄ ώρα της Τετάρτης 09/03/2022 μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων, παντός είδους οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των κάτωθι τμημάτων οδικού δικτύου περιοχών ευθύνης μας, ήτοι:
– Από 28ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (κόμβο Μουργκανίου) έως 65ο χλμ. Ε.Ο. ΤρικάλωνΙωαννίνων (Α/Κ Μαλακασίου)
– Από 1ο χλμ. Ε.Ο. Μουργκανίου-Γρεβενών (Κόμβο Μουργκανίου) έως 24ο χλμ. ΜουργκανίουΓρεβενών (όρια Νομού μας με Νομό Γρεβενών).

[Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ]

– Από ώρα 08.15 σήμερα (09-03-2022), λόγο χιονόπτωσης, στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος (Ε-65), από 48,000 Χ/Θ έως και την 80,000 Χ/Θ (Α/Κ Καρδίτσας, προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

[Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, από την 72,900 χ/θ (Κόμβος Παμβώτιδας) έως και την 120,800 χ/θ (Κόμβος Παναγιάς) του αυτοκινητοδρόμου Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.