ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία Petar: Δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στην Κέρκυρα επτά πτήσεις

Κατευθύνθηκαν σε γειτονικά αεροδρόμια, όπως την Πρέβεζα, τη Θεσσαλονίκη και στο Μπρίντιζι της Ιταλίας

Κακοκαιρία Petar: Δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στην Κέρκυρα επτά πτήσεις

Λόγω της κακοκαιρίας Petar, τουλάχιστον επτά πτήσεις από το εξωτερικό δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Οι πτήσεις προσωρινά κατευθύνθηκαν σε γειτονικά αεροδρόμια, όπως την Πρέβεζα, τη Θεσσαλονίκη και στο Μπρίντιζι της Ιταλίας.

Επρόκειτο, για τέσσερις πτήσεις από την Πολωνία, μία από Βερολίνο, μια από Δουβλίνο και μία από τη Ζυρίχη. Παράλληλα, σημειώθηκαν πολύωρες καθυστερήσεις στην άφιξη και αναχώρηση σε μια ημέρα αυξημένης κίνησης λόγω του καλοκαιριού.

Βροχές και ισχυρούς ανέμους έφερε ο «Petar»

Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν το μεσημέρι την Κέρκυρα ενώ έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς ανέμους και την βροχή ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Petar στην Καστοριά, τα ορεινά των Γρεβενών και της Κοζάνη.

Εξαιτίας της ξαφνικής και έντονης βροχόπτωσης εγκλωβίστηκαν στην παραλία Πόρτο Τιμόνι της Κέρκυρας δέκα τουρίστες. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σκάφος του λιμενικού και ιδιώτες προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας υπήρξε διακοπή ρεύματος στην Κασσιόπη όπου εκδηλώθηκε και χαλαζόπτωση.

Η κακοκαιρία μαίνεται και στη Θεσσαλία με τους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων του Νομού Καρδίτσας να έχουν ήδη λάβει προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Σφοδρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με τους κατοίκους να λαμβάνουν νωρίτερα μήνυμα από το 112.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.