ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε τις κινήσεις του καπετάνιου ενός πλοίου λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Λέσβου

Τι συμβαίνει στη γέφυρα ενός πλοίου λίγο πριν δέσει σε λιμάνι

Κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε τις κινήσεις του καπετάνιου ενός πλοίου λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Λέσβου

Οι περισσότεροι όταν ταξιδεύουν με καράβι για τον καλοκαιρινό του προορισμό περιμένουν με ανυπομονησία την «λυτρωτική» ανακοίνωση πως το πλοίο τους πλησιάζει στο λιμάνι και πρέπει να παίρνουν σειρά για την έξοδο και τα οχήματά τους. Τι συμβαίνει όμως την ίδια στιγμή στη γέφυρα ενός τέτοιοι πλοίου;

Μια κάμερα 360 μοιρών κατέγραψε όλες τις κινήσεις του καπετάνιου ενός επιβατηγού πλοίου λίγο πριν δέσει σε ένα λιμάνι. Συγκεκριμένα, το «Αρχιπέλαγος» τοποθέτησε την κάμερα στο καράβι «Νήσος Σάμος», που κάνει την κλασική γραμμή του ΒΑ Αιγαίου, σε ένα ημερήσιο ταξίδι από Πειραιά για Λέσβο.

Μέσα από αυτό μπορεί ο καθένας να δεί τους χειρισμούς πρόσδεσης του καπετάνιου Γιώργου Αρβανίτη με το πλοίο της Hellenic Seaways του Ομίλου Attica, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.