Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Oι καιρικές συνθήκες έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Κανονικά εκτελούνται από το πρωί της Δευτέρας (30/6) τα δρομολόγια πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Oι καιρικές συνθήκες έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, επιτρέποντας έτσι την ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων που ήταν προγραμματισμένα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, είχαν καταγραφεί πολλαπλές τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων από τα τρία κύρια λιμάνια της Αττικής.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλούνται, ωστόσο, να επικοινωνούν προληπτικά με τις λιμενικές αρχές ή τις ναυτιλιακές εταιρείες, για επιβεβαίωση της ώρας αναχώρησης των δρομολογίων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.