ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Απίστευτη καραμπόλα 50 αυτοκινήτων: Στους εγκλωβισμένους ο Γ.Αμυράς – 13 άτομα τραυματίστηκαν (βίντεο)

Όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο

Απίστευτη καραμπόλα 50 αυτοκινήτων: Στους εγκλωβισμένους ο Γ.Αμυράς – 13 άτομα τραυματίστηκαν (βίντεο)

Μια απίστευτη καραμπόλα 50 περίπου οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο, στην Εγνατία Οδό και ειδικότερα στην κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, 06.03.2022, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο και ακριβώς για τον λόγο αυτό, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τελικά το ατύχημα μετατράπηκε σε καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων!

Ήδη προς την περιοχή κατευθύνονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Συνολικά 13 άτομα τραυματίστηκαν, όλοι ευτυχώς ελαφρά από την τρομακτική καραμπόλα που σημειώθηκε και διακομίστηκαν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, ήταν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο κ. Αμυράς ήταν καθ’ οδόν για την Πρέσπα, για το θέμα με τον θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.