ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κηφισός: Ουρές χιλιομέτρων μετά από τροχαίο στο ύψος των ΚΤΕΛ

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κηφισός: Ουρές χιλιομέτρων μετά από τροχαίο στο ύψος των ΚΤΕΛ

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα προς Πειραιά όπου νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο με σύγκρουση οχημάτων στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Αποτέλεσμα είναι η κίνηση των οχημάτων από το σημείο να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Οι ουρές των οχημάτων φτάνουν μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση.

Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Κηφισιά. Οι διερχόμενοι οδηγοί ελαττώνουν ταχύτητα στο ύψος των ΚΤΕΛ όπου σημειώθηκε το τροχαίο και αυτό έχει ως συνέπεια μποτιλιάρισμα που ξεκινά πριν το ύψος του Ρέντη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WbdgXWzyEdE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.