ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνηση: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού υπάρχουν προβλήματα

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στη Μεσογείων και γύρω από το Λαϊκό Νοσοκομείο

Κίνηση: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Πού υπάρχουν προβλήματα

Οπλισμένοι με γερά νεύρα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί το απόγευμα της Τρίτης (19/9) σε αρκετές κεντρικές αρτηρίες καθώς η κίνηση είναι αυξημένη.

Συγκεκριμένα στο κόκκινο είναι η Εθνική Οδός στο ύψος της Μεταμόρφωσης και του Περιστερίου.

Προβληματική παραμένει η κίνηση στο Μαρούσι, από το Χαλάνδρι έως το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στη Μεσογείων και γύρω από το Λαϊκό Νοσοκομείο. Επίσης, η κίνηση είναι αυξημένη στη Δάφνη και στην Ηλιούπολη ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα στην έξοδο προς Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.