ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κίνηση: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις

Στο «κόκκινο» οι κεντρικοί οδικοί άξονες του Λεκανοπεδίου

Κίνηση: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις

Μποτιλιαρισμένοι είναι για ακόμα μία ημέρα οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αθήνας, όπως οι λεωφόροι Κηφισού και Κηφισίας.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται στην Αττική Οδό.

Παράλληλα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί της λεωφόρου Β.Σοφίας η κίνηση ξεκινά από το ύψος του Χίλτον, στο κόκκινο είναι και τα δύο ρεύματα της Συγγρού, η Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.