ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Κίνηση: Στο «κόκκινο» η Αττική Οδός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Πού έχει μποτιλιάρισμα

Κίνηση: Στο «κόκκινο» η Αττική Οδός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Αυξημένη η κίνηση αυτή την ώρα στην Αττική Οδό λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στον κόμβο Μαγούλας, δημιουργώντας σημαντικές καθυστερήσεις.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, από την κίνηση καταγράφονται καθυστερήσεις 5′ – 10′ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας αλλά και στο αντίθετο ρεύμα προς Ελευσίνα, καταγράφονται καθυστερήσεις 10′ – 15′ στην έξοδο για Πειραιά.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στο ρεύμα της ανόδου, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Κόκκινο Μύλο.

Στο αντίθετο ρεύμα, μποτιλιαρισμένο είναι το σημείο στον κόμβο Μεταμόρφωσης, λόγω και της κίνησης στην Αττική Οδό.

Μποτιλιαρισμένες είναι ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων, όπως και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά ενώ μποτιλιαρισμένη είναι ανά διαστήματα και η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.