ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κλειστή σήμερα η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας για την εξουδετέρωση βόμβας του Β΄ ΠΠ – Δείτε ποιες ώρες

Οι εναλλακτικές διαδρομές που προτείνει η Τροχαία

Κλειστή σήμερα η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας για την εξουδετέρωση βόμβας του Β΄ ΠΠ – Δείτε ποιες ώρες

Κλείνει σήμερα από τις 9:30 το πρωί η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας μετά τον εντοπισμό βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε εργοτάξιο.

Για τον ίδιο λόγο πραγματοποιείται εκκένωση σε τέσσερις πολυκατοικίας στην οδό Ευρυάλης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ισχύος 500 λιβρών την εξουδετέρωση της οποίας θα αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ).

Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος μέχρι τις 11:30 , από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.

Δείτε πού βρίσκεται η οδός Ευρυάλης στη Γλυφάδα

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 09:30 έως 11:30, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

– Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Δείτε φωτογραφία από το εργοτάξιο στο οποίο εντοπίστηκε η βόμβα

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το ΤΕΝΞ βρίσκεται στην περιοχή εδώ και δύο τρεις προετοιμάζοντας την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας, που θα λάβει χώρα σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.