ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κοιλάδα των Τεμπών: Κλείνει λόγω εργασιών μέχρι τον Απρίλιο

Ποια θα είναι η εναλλακτική διαδρομή

Κοιλάδα των Τεμπών: Κλείνει λόγω εργασιών μέχρι τον Απρίλιο

Η Κοιλάδα των Τεμπών θα παραμείνει κλειστή μέχρι τον Απρίλιο, λόγω μιας σειράς εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. 

Συγκεκριμένα μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας θα ισχύσουν μια σειρά από  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, για την εκτέλεση εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών από Χ.Θ. 5+800 (είσοδος Κοιλάδας Τεμπών νότιο στόμιο Σήραγγας Τ2) έως τη Χ.Θ. 11+800 (Ισόπεδος Κόμβος Ομολίου εντός ΚΕΠ):

Σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις της Κοιλάδας των Τεμπών, δηλαδή του τμήματος της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς από τον Ι/Κ Αμπελακίων (Χ.Θ. 4+030) έως τον Ι/Κ Ομολίου (Χ.Θ.11+850),  από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 έως και τη Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, όλο το 24ωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω του τμήματος του αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ.Θ.377+176) έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης (Χ.Θ. 391+108) στο οποίο περιλαμβάνονται οι Σήραγγες Τεμπών Τ1 και Τ2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.