ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: Επιβάτης κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου σε πτήση από το Τελ Αβίβ

O κυβερνήτης του σκάφους έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει και ο επιβάτης θύμωσε αρχίζοντας να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό

Κως: Επιβάτης κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου σε πτήση από το Τελ Αβίβ

Στον εισαγγελέα της Κω παραπέμπεται σήμερα το μεσημέρι ένας 39χρονος τουρίστας από το Ισραήλ, ο οποίος άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους ενώ αυτό πραγματοποιούσε πτήση από το Τελ Αβίβ για το νησί της Κω, με αποτέλεσμα οι αισθητήρες καπνού να ενεργοποιηθούν και να σημάνει συναγερμός στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Ο 39χρονος συνελήφθη για διασάλευση της τάξης και παραβίαση εντολών του κυβερνήτη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κυβερνήτης του σκάφους έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει, στον… θεριακλή επιβάτη, εκείνος θύμωσε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε όμως αμέσως τον Πύργο Ελέγχου της Κω για το περιστατικό και με τη σειρά τους τα στελέχη του αεροδρομίου την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Κω, δύο αστυνομικοί μπήκαν σε αυτό και πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον 39χρονο, ο οποίος τώρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.