
Αλλαγές στην κυκλοφορία φέρνει η τελετή εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025 σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου, με κλειστούς δρόμους και απαγορεύσεις στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας.
Η εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία του Παναθηναϊκού Σταδίου, ενώ η Υπερειδική Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Ζαππείου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο διεξαγωγής του Ράλλυ Ακρόπολις στην ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων επί της Λεωφόρου Β. Κωνσταντίνου, επί της Λ. Β. Όλγας και στην Αρδηττού, με αποτέλεσμα το κέντρο της Αθήνας να βρίσκεται στο κόκκινο, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα:
-Λεωφόρος Β.Σοφίας από το ύψος της πλ. Μαβίλη, στο ρεύμα προς Αθήνα
-Λεωφόρος Β.Σοφίας, στο ρεύμα ανόδου 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.