ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν

Αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν

Από σήμερα Πέμπτη (7/12), ξεκινούν από την περιφέρεια Αττικής, οι εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων πρανών στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος των έργων στο τμήμα του δικτύου μεταξύ λίμνης Βουλιαγμένης και νυχτερινού κέντρου «Ιsland».

Συγκεκριμένα σήμερα 7 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «Ιsland», από τις 9.00 έως τις 17.00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται προς Βάρκιζα-Σούνιο θα εκτρέπεται προς Βάρης -Κορωπίου και στη συνέχεια Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, καθώς και τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική , περιπολικά κλπ.) θα κινούνται κανονικά χωρίς πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο.

Από αύριο θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου

Σε ποια σημεία θα διακοπεί η κυκλοφορία

Από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m και τον κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.