ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λέρος: Την κατασκευή αεροδρομίου ζητάει ο δήμαρχος του νησιού

Την επιστολή συνυπογράφουν οι δήμαρχοι τεσσάρων ακόμη νησιών

Λέρος: Την κατασκευή αεροδρομίου ζητάει ο δήμαρχος του νησιού

Με επιστολή του στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, ζητάει την επέκταση του αεροδρομίου του νησιού ή κατασκευή νέου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα το επιβατικό κοινό. Την επιστολή συνυπογράφουν οι Δήμαρχοι Πάτμου, Λειψών και Αγαθονησίου.

Η επιστολή των Δημάρχων:

Aρ. Πρωτ.: 5336

Προς:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟ

κ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΘΕΜΑ: «Επέκταση αεροδρομίου Λέρου ή κατασκευή νέου»

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Αφού σας συγχαρούμε και σας ευχηθούμε υγεία και δύναμη για το δύσκολο αλλά ουσιαστικό έργο που επιτελείτε, επιθυμούμε άμεση συνάντηση με εσάς, οι Δήμαρχοι Λέρου, Πάτμου, Λειψών και Αγαθονησίου για τη συζήτηση ενός σημαντικού θέματος που αφορά την επίλυση προβλημάτων στη λειτουργία του υπάρχοντος αεροδρομίου στο νησί της Λέρου καθώς και την επέκταση ή κατασκευή νέου αεροδρομίου Λέρου, το οποίο εξυπηρετεί και τα νησιά Πάτμου, Λειψών και Αγαθονησίου.

Στην εν λόγω συνάντηση παρακαλώ όπως συμμετέχει και ο Διοικητής της ΥΠΑ.

Εν αναμονή της άμεσης ανταπόκρισης σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχαήλ Κόλιας

Ο Δήμαρχος Πάτμου, Ελευθέριος Πέντες

Ο Δήμαρχος Λειψών, Φώτιος Μάγγος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμαρχος Αγαθονησίου, Ευάγγελος Κόττορος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.