Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Λήξη συναγερμού για τους καπνούς σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αιγίνιο

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το τρένο φτάσει στη Σίνδο

Λήξη συναγερμού για τους καπνούς σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αιγίνιο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (8/7) σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αιγίνιο, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν καπνοί να βγαίνουν από τα κλιματιστικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το τρένο φτάσει στη Σίνδο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί άμεσα για λόγους ασφαλείας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και της Πυροσβεστικής.

Διαπιστώθηκε πως δεν είχε ξεσπάσει φωτιά και το συμβάν θεωρείται λήξαν από την Πυροσβεστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.