ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας – Με αρκετή ζέστη η έξοδος των εκδρομέων»

Με 36άρια η πρώτη έξοδος του καλοκαιριού

Μποτιλιάρισμα στα διόδια Ελευσίνας – Με αρκετή ζέστη η έξοδος των εκδρομέων»

Αναχωρούν από την Αθήνα οι αδειούχοι του Ιουλίου με τις θερμοκρασίες σήμερα να φτάνουν έως και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Πρόκειται για μεγάλο «κύμα» αναχώρησης των αδειούχων που έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρείται κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου. Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα διόδια Ελευσίνας.

Εικόνα της κίνησης τώρα στα διόδια Ελευσίνας

Στο λιμάνι του Πειραιά την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς σύμφωνα με στοιχεία από το Λιμενικό, αναχώρησαν για τα νησιά των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Κρήτη 128 πλοία με 101.176 επιβάτες, 15686 ΙΧ, 4112 φορτηγά και 2204 δίκυκλα.

Όσο για τον τον Αργοσαρωνικό, από 1 έως 6 Ιουλίου υπήρξαν 211 δρομολόγια που μετέφεραν στους νησιωτικούς προορισμούς 40.786 επιβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για Δωδεκάνησα και Κυκλάδες αναχώρησαν από το λιμάνι του Λαυρίου 11.135 επιβάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.