ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Υόρκη: Αναστάτωση σε πτήση της Virgin – Έλειπαν βίδες από το φτερό του αεροσκάφους 

Αμέσως κλήθηκαν μηχανικοί για να πραγματοποιήσουν ελέγχους συντήρησης στο αεροσκάφος Airbus A330

Νέα Υόρκη: Αναστάτωση σε πτήση της Virgin – Έλειπαν βίδες από το φτερό του αεροσκάφους 

Επιβάτης της πτήσης της Virgin Atlantic με προορισμό τη Νέα Υόρκη από το Μάντσεστερ διαπίστωσε ότι έλειπαν… αρκετές βίδες από το φτερό του αεροσκάφους.

Η πτήση ακυρώθηκε λίγα λεπτά πριν από την απογείωση.

Ο παρατηρητικός επιβάτης ήταν ο 41χρονος Βρετανός Φιλ Χάρντι που επέβαινε στην πτήση VS127 στις 15 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των επιβατών για την ασφάλεια και είδε ότι έλειπαν οι βίδες και αποφάσισε να ειδοποιήσει το πλήρωμα καμπίνας.

Αμέσως κλήθηκαν μηχανικοί για να πραγματοποιήσουν ελέγχους συντήρησης στο αεροσκάφος Airbus A330.

Οι φωτογραφίες του Χάρντι έδειχναν έναν από τους μηχανικούς να ανεβαίνει στο φτερό του αεροπλάνου και να κάνει κάποιες επισκευές με κατσαβίδι.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ασφαλείας με το φτερό. Ακόμη και έτσι, το πρόβλημα με το Boeing της Alaska Airlines που έχασε τη πόρτα του στη μέση της πτήσης ήταν αρκετό για να προκαλέσει ανησυχία.

Η Virgin και η Airbus τόνισαν ότι δεν υπήρχε καμία επίπτωση στην ασφάλεια του αεροσκάφους, παρά τα χαμένα εξαρτήματα, αναφέρει η New York Post.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος της Virgin δήλωσε ότι η πτήση ακυρώθηκε για να «δοθεί χρόνος για προληπτικούς πρόσθετους ελέγχους μηχανικής συντήρησης». Το πάνελ που φαίνεται να του λείπουν κάποιες βίδες έχει συνολικά 119.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.