ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα πτήση του «τρόμου» με αεροσκάφος της Boeing: Έπιασε φωτιά στον αέρα και επέστρεψε άρον άρον στο Μαϊάμι! (βίντεο)

Πρόκειται για ένα Boeing 747-8 της Atlas Air

Νέα πτήση του «τρόμου» με αεροσκάφος της Boeing: Έπιασε φωτιά στον αέρα και επέστρεψε άρον άρον στο Μαϊάμι! (βίντεο)

Μετά τον τρόμο που έζησαν οι επιβάτες σε πτήση της Alaska Airlines όταν αποκολλήθηκε παράθυρο, ακόμα ένα περιστατικό «τρόμου» με αεροσκάφος της Boeing, σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Μαϊάμι, όταν έπιασε φωτιά στον αέρα και αναγκάστηκε να κάνει κύκλο και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο για να προσγειωθεί ώστε να μην συμβεί κάτι χειρότερο.

Η εικόνα του αεροσκάφους να πετάει φλεγόμενο ήταν σοκαριστική.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα αεροπλάνο Boeing 747-8 της Atlas Air, το οποίο απογειώθηκε από το Μαϊάμι για το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο. Όμως, το φτερό του έπιασε φωτιά στον αέρα και οι πιλότοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην αμερικανική πόλη και να το προσγειώσουν.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι γύρω στις 22:46 (τοπική ώρα) και αμέσως μετά έκανε αναστροφή και επέστρεψε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στα social media, φαίνεται το αεροπλάνο φλεγόμενο να γυρνάει στο Μαϊάμι. Σπίθες και φωτοβολίδες πετούν στον αέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, καθώς το συγκεκριμένο Boeing 747-8 της Atlas Air είναι εμπορευματικό αεροπλάνο και έτσι μέσα σε αυτό ήταν μόνο οι πιλότοι, οι οποίοι επέστρεψαν ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.