ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νυχτερινοί αποκλεισμοί στον κόμβο του Ρίου – Τι γνωστοποίησε η Ολυμπία Οδός

Θα ισχύσουν από την προσεχή Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου

Νυχτερινοί αποκλεισμοί στον κόμβο του Ρίου – Τι γνωστοποίησε η Ολυμπία Οδός

Σύμφωνα με ανακοίνωση που γνωστοποίησε η Ολυμπία Οδός, θα προχωρήσει σε ολιγόωρους νυχτερινούς αποκλεισμούς σε Κλάδο Εξόδου του Κόμβου Ρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την προσεχή Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου.

Για την ασφαλή διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων, που θα μεταφέρουν σιδηροτροχιές μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα εφαρμοστούν στον κόμβο Ρίου του αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Πατρών για έξι νύχτες ολιγόωροι προσωρινοί αποκλεισμοί του κλάδου εξόδου της κατεύθυνσης από Αθήνα προς «Ρίο – Κέντρο και Νοσοκομείο Ρίου».

Ειδικότερα, οι εν λόγω ολιγόωροι νυχτερινοί αποκλεισμοί πρόκειται να ισχύσουν από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επομένης κατά τις ημέρες: Δευτέρα 30/10, Τρίτη 31/10, Τετάρτη 01/11, Πέμπτη 02/11, Κυριακή 5/11 και Δευτέρα 6/11.

Τα οχήματα που δεν θα μπορούν να εξέλθουν από τον αποκλεισμένο κλάδο, θα κατευθύνονται στον επόμενο κλάδο εξόδου που βρίσκεται μόλις 650 μέτρα μπροστά από τον αποκλεισμένο κλάδο, όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα και θα εξέρχονται στην έξοδο προς «Ρίο – Πορθμείο».

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία κατά τις ακόλουθες εναλλακτικές ημερομηνίες: Τρίτη 7/11, Τετάρτη 8/11, Πέμπτη 9/11, Κυριακή 12/11, Δευτέρα 13/11 και Τρίτη 14/11.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.