ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οδηγός ΟΣΥ: «”Κανιβαλίζουμε” λεωφορεία για να πάρουμε ανταλλακτικά και να τα βάλουμε σε άλλα» (βίντεο)

«Η εικόνα στις συγκοινωνίες είναι δύσκολη - Οι εργαζόμενοι εκπέμπουμε εδώ και χρόνια SOS»

Οδηγός ΟΣΥ: «”Κανιβαλίζουμε” λεωφορεία για να πάρουμε ανταλλακτικά και να τα βάλουμε σε άλλα» (βίντεο)

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, «κρούουν το καμπανάκι» για τα λεωφορεία, καθώς είναι 25 ετών, και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν «”κανιβαλίζουμε” λεωφορεία για να πάρουμε ανταλλακτικά και να τα βάλουμε σε άλλα».

Μάλιστα, πέρα από τις βλάβες που προκύπτουν, παρατηρούνται συχνά καθυστερήσεις και στα δρομολόγια, με το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται και να ξεσπά στους οδηγούς.

«Η εικόνα στις συγκοινωνίες είναι δύσκολη. Οι εργαζόμενοι εκπέμπουμε εδώ και χρόνια SOS για αυτή την κατάσταση. Έχει να κάνει με ελλείψεις σε οδηγούς και τεχνίτες, αλλά και άλλα οχήματα που είναι παλιά», είπε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Θανάσης Οικονόμου, οδηγός ΟΣΥ.

«”Κανιβαλίζουμε” λεωφορεία για να πάρουμε ανταλλακτικά και να τα βάλουμε σε άλλα λεωφορεία. Υπάρχει πρόβλημα εδώ και χρόνια με την έλλειψη ανταλλακτικών, αλλά δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα εάν δεν έρθουν σύγχρονα λεωφορεία», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, από το 2010 και μετά έχουν παρατηρηθεί τα συγκεκριμένα προβλήματα και όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.