ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Επανατοποθετήθηκαν στη γραμμή τα βαγόνια του Προαστιακού που εκτροχιάστηκε

Μεγάλη επιχείρηση στην Όθωνος Αμαλίας

Πάτρα: Επανατοποθετήθηκαν στη γραμμή τα βαγόνια του Προαστιακού που εκτροχιάστηκε

Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επιχείρηση των αρμόδιων συνεργείων στην Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα, για την ασφαλή επανατοποθέτηση στις ράγες, των βαγονιών του προαστιακού που το μεσημέρι της Τετάρτης εκτροχιάστηκαν, στο ύψος της Γούναρη.

Τις επόμενες ώρες ο συρμός και μετά το πράσινο φως της εταιρείας αναμένεται να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία.

Ο συρμός του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας εκτροχιάστηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στη διασταύρωση της Γούναρη με την Οθωνος Αμαλίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ειδικό συνεργείο για την επιδιόρθωση της ζημιάς.

Στο τρένο επέβαιναν 72 άτομα. Τραυματισμός δεν σημειώθηκε και οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι ασφαλείς με τη βοήθεια ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είχε ενημερώσει χθες το μεσημέρι η Hellenic Train τα δρομολόγια της γραμμής Ρίο – Άγιος Ανδρέας – Ρίο, στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας – Πάτρα θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, μέχρι νεωτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.