ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πρωτομαγιά: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία και τα ΚΤΕΛ για το τριήμερο – Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί

Ιδιαιτέρως αυξημένα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη

Πρωτομαγιά: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία και τα ΚΤΕΛ για το τριήμερο – Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί

Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, με τους εκδρομείς να φεύγουν για τα νησιά.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Κοκκάλα, εκπρόσωπο Τύπου Λιμενικού Σώματος, η κίνηση για το τριήμερο είναι αυξημένη, όχι στα επίπεδα του Πάσχα.

Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις για το τριήμερο είναι στους 18.000 επιβάτες, 25.000 ήταν πέρυσι. Οι κρατήσεις αυτές αφορούν μόνο τον Πειραιά με προορισμούς τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και δεν συμπεριλαμβάνονται οι προορισμοί του Αργοσαρωνικού που οι κρατήσεις γίνονται τελευταία στιγμή.

Σήμερα (Παρασκευή 28/4) τα δρομολόγια φτάνουν τα 46 για όλους τους προορισμούς και για Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί 130 για το τριήμερο.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την πρωτομαγιά. Η απεργία ξεκινάει από τις 00:01 της Δευτέρας 1η Μαΐου δηλαδή ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα, μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας. Όσοι ταξιδεύουν και πάνε να εκδώσουν εισιτήριο επιστροφής ενημερώνονται από τις εταιρείες για να δρομολογήσουν την επιστροφή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυξημένη κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Ιδιαιτέρως αυξημένα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, έχουν προστεθεί 15 επιπλέον, είναι 27 στο σύνολο για Θεσσαλονίκη, με 100 %πληρότητα η πλειοψηφία τους και 28 λεωφορεία για Κόρινθο, 35-40 για Αχαΐα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.