ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Ακυρώθηκαν πτήσεις και δρομολόγια πλοίων λόγω της κακοκαιρίας

Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα

Ρόδος: Ακυρώθηκαν πτήσεις και δρομολόγια πλοίων λόγω της κακοκαιρίας

Αρκετά προβλήματα κυρίως σε ό,τι αφορά την πτώση δένδρων και κλαδιών στο οδικό δίκτυο και διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας έχει ήδη προκαλέσει η κακοκαιρία, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί της Ρόδου.

Συγκεκριμένα το νησί από χθες το βράδυ δοκιμάζεται από την κακοκαιρία όπως και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκάνησου καθώς οι ισχυροί άνεμοι, η ένταση των οποίων φθάνει ακόμα και τα 10 μποφόρ, έχουν ακυρώσει όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων.

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, παραμένουν κλειστά για σήμερα με αποφάσεις που εξέδωσαν χθες το μεσημέρι οι δήμαρχοι όλων των νησιών.

Διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου έχει δεχθεί μέχρι τώρα αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έχει «τσακίσει» η κακοκαιρία. Από το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και σήμερα Παρασκευή από νωρίς το πρωί, καταγράφονται επίσης, μικρής διάρκειας διακοπές του ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας. Ειδικότερα σήμερα το πρωί στον Αρχάγγελο, οι διακοπές αυτές δημιούργησαν πρόβλημα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά μαθήματα που είχαν προγραμματιστεί.

Σε χωριά της δυτικής πλευράς του νησιού έχει ξεκινήσει ήδη να βρέχει και για το λόγο αυτό όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν με τα οχήματά τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Λόγω της «σοροκάδας» εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και στον παραλιακό δρόμο της κοινότητας Αφάντου, μέρος του οποίου καταστράφηκε από τα κύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.