ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρουμανία: Φορτηγό είχε γκρεμίσει την ίδια πινακίδα πριν 3 μήνες (βίντεο)

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας συνολικά 7 τροχαία έχουν συμβεί στον συγκεκριμένο δρόμο

Ρουμανία: Φορτηγό είχε γκρεμίσει την ίδια πινακίδα πριν 3 μήνες (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε πριν λίγες ώρες σε έναν κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με 47 Έλληνες επιβαίνοντας προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε πινακίδα που προειδοποιούσε για το ύψος των διερχόμενων οχημάτων.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν 24 άτομα, ενώ ένας άνδρας έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο δρόμο καθώς η πινακίδα προειδοποιεί για το ύψος σε υπόγεια διάβαση που ακολουθεί.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας συνολικά 7 τροχαία έχουν συμβεί από τα εγκαίνιά του συγκεκριμένου δρόμου στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 έως σήμερα.

Ο υπόγειος δρόμος Pasajul Unirii, άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από την ανακατασκευή του που διήρκησε 77 μέρες και στοίχισε 14 εκατομμύρια lei.

Στην είσοδο του υπάρχει η μοιραία μεταλλική μπάρα, η οποία προειδοποιεί τους οδηγούς για το μέγιστο ύψος των 3,5 μέτρων.


Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, μόλις 4 μέρες έπειτα από τα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης έγινε ένα τροχαίο ατύχημα που θυμίζει αρκετά το δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγο.

Τούρκος οδηγός φορτηγού τύπου ΤΙR προσέκρουσε στην ίδια μεταλλική μπάρα και κατέστρεψε την οροφή της καμπίνας του φορτηγού του. Χωρίς ο ίδιος να κινδυνέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.