Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Κρήτη και Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια για ακόμη ένα βράδυ

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Κρήτη και Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων

Και απόψε το βράδυ, 16/10 δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά και της Κρήτης, θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Το «Έλυρος», από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά, θα αναχωρήσει αύριο (17/12) στις 11:00 το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΝΕΚ LINES.

Την ίδια ώρα θα αναχωρήσει και το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.