ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Βόλο το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες (βίντεο)

Για το 2023 έχουν επιβεβαιωθεί 67 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου

Στο Βόλο το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες (βίντεο)

Ένα ακόμη μεγάλο κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας εκατοντάδες επισκέπτες για να γνωρίσουν την περιοχή και τα σπουδαία αξιοθέατά της.

Συγκεκριμένα στις 7.30 το πρωί έδεσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal», με σημαία Μάλτας, προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη.

Με το επιβλητικό πλοίο ταξιδεύουν και κάνουν πολυήμερη κρουαζιέρα σε νησιά και λιμάνια του Αιγαίου 355 επιβάτες και 392 άτομα πλήρωμα, οι δε τουρίστες είναι κυρίως από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία.

Το κρουαζιερόπλοιο θα μείνει στον Βόλο για 11 ώρες και θα αποπλεύσει στις 6.30 το απόγευμα με προορισμό τη Σαντορίνη.

Για το 2023 έχουν επιβεβαιωθεί 67 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου από πολλές εταιρείες και αναμένεται να φέρουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας πάνω από 120.000 επισκέπτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.