Τα δέκα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα

Η UBER δημοσιεύει τους σχετικούς καταλόγους που καταγράφουν τα Lost & Found τα οποία μάλιστα παρουσιάζουν…σημαντική ποικιλία ως προς το περιεχόμενό τους.

Τι κάνει ένα εξάρτημα σκούπας ή μια καφέ χελώνα σε ένα ταξί; Περιμένουν να βρεθούν γιατί κάποιος επιβάτης απλώς τα… ξέχασε. Πέραν των συνηθισμένων απολεσθέντων που είναι ένα κινητό τηλέφωνο, ή μια ταυτότητα τα UberTaxi έχουν «φιλοξενήσει» μεγάλη γκάμα ξεχασμένων αντικειμένων, όπως καταγράφονται στον ετήσιο δείκτη Lost & Found, που δημοσίευσε η Uber.

Τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην κορυφή της λίστας με τα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα, αλλά οι επιβάτες δεν αφήνουν απλώς τα συνηθισμένα πίσω – καθώς νύφες και γαμπροί είναι ανάμεσα στους πιο ξεχασιάρηδες! Ξεχνούν από το νυφικό τους πέπλο με μαργαριτάρια, το σμόκιν του γαμπρού μέχρι και τις βέρες!

Ενδεικτικά, ανάμεσα στα πιο παράξενα ξεχασμένα αντικείμενα μπορεί κανείς να βρει 500 γραμμάρια χαβιάρι, εσώρουχα, κοτομπουκιές, μια αποκριάτικη στολή πίτσας, μενταγιόν του Βούδα, ένα προσθετικό μεταλλικό πόδι και μια καφέ… χελώνα.

Τα δέκα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα είναι τα εξής:

Τηλέφωνο / κάμερα

Πορτοφόλι

Κλειδιά

Σακίδιο πλάτης / τσαντάκι

Ακουστικά / ηχείο

Γυαλιά

Ρούχα

Καπνικά είδη

Κοσμήματα

Αστυνομική ταυτότητα

Οι χρήστες της Uber εμφανίζουν ασθενέστερη μνήμη το Σάββατο και την Κυριακή σύμφωνα με τις μαρτυρίες των οδηγών της εταιρείας.

Το Σαββατοκύριακο είναι πιο πιθανό να ξεχάσει κανείς κάτι στο πίσω κάθισμα, ενώ νωρίς το απόγευμα οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS: