ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό σε «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» – Κλείνουν στις 12:00 και σε Ομόνοια – Μοναστηράκι

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους σταθμούς λόγω των κινητοποιήσεων για το έγκλημα στα Τέμπη

Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό σε «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» – Κλείνουν στις 12:00 και σε Ομόνοια – Μοναστηράκι

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:03) Κλειστοί είναι από τις 10:30 το πρωί της Κυριακής οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» λόγω των κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας για τη μαζική «σφαγή» στα Τέμπη.

Επιπλέον, στις 12:00 θα κλείσουν και οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι».

Να σημειωθεί πως οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Θυμίζεται πως σε νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το έγκλημα στα Τέμπη έχουν καλέσει την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η τραγωδία στα Τέμπη, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Επίσης καλέσματα έχουν απευθύνει φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά και σε άλλες πόλεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.