ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τους «έκαψε» η κάμερα: Υπάλληλοι αεροδρομίου απολύθηκαν γιατί πετούσαν βίαια τις βαλίτσες και γέλαγαν (βίντεο)

Ορισμένες αποσκευές πετάχτηκαν τόσο δυνατά που έπεσαν από τον ιμάντα

Τους «έκαψε» η κάμερα: Υπάλληλοι αεροδρομίου απολύθηκαν γιατί πετούσαν βίαια τις βαλίτσες και γέλαγαν (βίντεο)

Δύο χειριστές αποσκευών απολύθηκαν μετά τα συγκλονιστικά πλάνα που τους έδειχναν να πετάνε βίαια τις αποσκευές των επιβατών στα σημεία διαλογής σε αεροδρόμιο στην Μελβούρνη.

Το υλικό, το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο, έδειχνε τους χειριστές να πετούν με δύναμη τις αποσκευές των επιβατών πάνω στον ιμάντα μεταφοράς, χωρίς προφανώς να τους νοιάζει οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε αυτές.

Ορισμένες αποσκευές πετάχτηκαν τόσο δυνατά που έπεσαν από τον ιμάντα.

Ένας άνδρας φαίνεται να γελάει ενώ ένας άλλος άνδρας σήκωσε μια τσάντα πάνω από το κεφάλι του, εκσφενδονίζοντάς την με δύναμη προς τον ιμάντα.

Την Πέμπτη, η ανάδοχος εταιρεία της αεροπορικής Qantas Swissport, υπεύθυνη για την επίγεια εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, επιβεβαίωσε ότι δύο υπάλληλοι απολύθηκαν.

«Διεξήχθη επείγουσα έρευνα σχετικά με την πρόσφατη συμπεριφορά δύο μελών της ομάδας στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, τα οποία χειρίζονταν τις αποσκευές των πελατών με απαράδεκτο τρόπο. Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, τα άτομα αυτά δεν απασχολούνται πλέον στην Swissport», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.