ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάος στις πτήσεις της British Airways – Οργή από τους επιβάτες λόγω τεχνικής βλάβης (βίντεο)

Η αεροπορική εταιρεία δεν προλαβαίνει να ζητά «συγγνώμη»

Χάος στις πτήσεις της British Airways – Οργή από τους επιβάτες λόγω τεχνικής βλάβης (βίντεο)

Καθυστερήσεις, ακυρώσεις και οργή. Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί με πολλούς επιβάτες της British Airways, που λόγω τεχνικής βλάβης βρέθηκαν αποκλεισμένοι σε αεροδρόμια λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η αεροπορική εταιρεία επικαλείται το τεχνικό πρόβλημα για το χάος που σημειώθηκε σε πολλά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του Ντένβερ, της Νέας Υόρκης και του Μαϊάμι, κι ενώ πολλές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ακυρώθηκαν.

https://twitter.com/JoeyTindall4/status/1605040726303178755

Έντονη οργή εκφράζουν οι επιβάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την British Airways να μην προλαβαίνει να ζητά «συγγνώμες» σε όσους ανέφεραν ότι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο έως και επτά ώρες, χωρίς καμία επικοινωνία με την εταιρεία.

Αργότερα, η British Airways εξέδωσε ανακοίνωση ότι το πρόβλημα ήταν προσωρινό και επιλύθηκε, ενώ διευκρινίστηκε ότι αφορούσε μόνο τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και δεν είχε καμία σχέση με θέματα ασφαλείας. Πλέον, δρομολογούνται οι νέες ώρες των πτήσεων το συντομότερο δυνατόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.