ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΚΚΕΛ: «Το ΚΥΤ Φυλακίου να τροποποιηθεί σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων του Ελληνικού Στρατού»

Με αφορμή το νέο τρόπο κατάταξης του ΥΠΕΘΑ

ΑΚΚΕΛ: «Το ΚΥΤ Φυλακίου να τροποποιηθεί σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων του Ελληνικού Στρατού»

Η μεγάλη πληγή της ύπαρξης του ΚΥΤ/ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου στον Έβρο δεν μπορεί να περιγραφεί αρκετά αφού το Μητσοτακέικο με τη ΝΔ έχουν φυτέψει ένα εχθρικό κέντρο πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο αλλά και μία κατάρα ανασφάλειας και απειλής για τους κατοίκους.

Η απομάκρυνση των κέντρων κατάταξης και εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του Ελληνικού Στρατού χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Το ΑΚΚΕΛ επαναλαμβάνει την πρόταση (που έχει απήχηση στους κατοίκους του Έβρου) οι εγκαταστάσεις του ΚΥΤ/ΠΡΟΚΕΚΑ να χρησιμοποιηθούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις ως στρατόπεδο νεοσυλλέκτων και κέντρο εκπαίδευσης στρατιωτικών στελεχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από την ετοιμοπόλεμη μονάδα που θα είναι ακριβώς δίπλα στα σύνορα, θα τονωθεί πραγματικά η οικονομία του Έβρου αλλά και όλης της Θράκης από τους χιλιάδες νεοσύλλεκτους κάθε σειράς, επισκέπτες και εν ενεργεία στελέχη υπό εκπαίδευση. Αυτή την πτυχή του κέντρου νεοσυλλέκτων η κυβέρνηση προσπάθησε δήθεν να προωθήσει αλλά έκλεισε το κέντρο νεοσυλλέκτων στον Έβρο μόλις πρόσφατα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.