ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι καλλιτέχνης της χρονιάς στο ελληνικό Spotify: Ο Light νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Δεν «μάσησε» από τα beef του χώρου του...

Αυτός είναι καλλιτέχνης της χρονιάς στο ελληνικό Spotify: Ο Light νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Το 2022 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και το Spotify κάνει την μουσική αναδρομή του., 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Light ανακηρύχθηκε «Artist of the Year» στο ελληνικό Spotify.

Τα τραγούδια του, πέρασαν τα σύνορα και ταξίδεψαν σε 178 διαφορετικές χώρες. Η μουσική του Light έφτασε στα αυτιά 2.5 εκατομμυρίων ακροατών και έπαιζε για 10 εκατομμύρια ώρες φέτος.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης της χρονιάς, με τα 194.9 εκατομμύρια streams, ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλους όσους τον ακούν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, αφιέρωσε την επιτυχία του στον αδικοχαμένο στενό φίλο και συνεργάτη του Madclip. Το τραγούδι τους «Nani» ήταν το κορυφαίο κομμάτι του έτους.

Η δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming του πλανήτη συγκέντρωσε σε μια λίστα τραγούδια από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χρονιάς. Ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα της ελληνικής trap σκηνής, όπως οι Light, Fy, Trannos, Mad Clip, SNIK, Leaderbrain και Rack.

Κορυφαία κομμάτια 2022

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κομμάτι που ακούστηκε περισσότερο μέσα στο 2022 ήταν το «Nani» του Mad Clip σε συνεργασία με τον Light και τον παραγωγό Skive. Ανάμεσα στα δημοφιλέστερα τραγούδια στην πλατφόρμα είναι το «24h» και το «Obsessed» του Light μαζί με τους Trannos και Fy και τα «MEDITERRANIAN» και «AKOMI» του Sidarta σε συνεργασία με τον Saske και παραγωγή Beyond.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.