
Ένα αμερικανικό δεξαμενόπλοιο «τυλίχθηκε στις φλόγες σε ύδατα κοντά στα ΗΑΕ μετά από ιρανική επίθεση.
Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι το πλοίο δέχθηκε επίθεση στην περιοχή Sharjah.
🇮🇷🇺🇸🇦🇪 Reports indicate that a US tanker caught fire in waters near the UAE following a reported strike.
Iranian media claim the vessel was attacked in the Sharjah area. pic.twitter.com/2EW1arPqUm
— Defense Intelligence (@DI313_) March 14, 2026
Όπως φαίνεται στα πλάνα, τεράστιες φλόγες καλύπτουν το πλοιο.
Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης να ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για άμεση πυραυλική επίθεση από τις δυνάμεις του IRGC.
Δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν τραυματισμοί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.