ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Τεντόγλου: Αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων για το 2023

Για τρίτη διαδοχική χρονιά

Μ.Τεντόγλου: Αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής των Βαλκανίων για το 2023

Κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για 3η διαδοχική χρονιά, αναδείχθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής, Μίλτος Τεντόγλου.

Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, νικητής το 2023 στο Ευρωπαϊκό κλειστού και το Παγκόσμιο ανοιχτού έδωσε συνέχεια σε μια λαμπρή καριέρα, στο διάβα της οποίας έχει κατακτήσει όλους τους διαθέσιμους τίτλους των κορυφαίων διοργανώσεων του πλανήτη.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι στη διάρκεια του έτους «προσγειώθηκε» στα 8,52 μ., που ήταν και το άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το γκαλά της Βαλκανικής Ένωσης έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/11) στην Κωνσταντινούπολη και το παρών έδωσε o αντιπρόεδρος της ABAF, Λάμπρος Παπακώστας, καθώς και το μέλος του συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος. Σ

τη διάρκεια του Gala η Βαλκανική Ένωση βράβευσε τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά του στην Ένωση και στην ανάπτυξη του στίβου στα Βαλκάνια.

Στην κατηγορία των γυναικών, κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Τουρκάλα Τούγκμπα Ντανισμάζ, η οποία στο Ευρωπαϊκό κλειστού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν.

H πρωταθλήτρια του ακοντισμού από τη Σερβία, Αντριάνα Βιλάγκος απέσπασε τον τίτλο της ανερχόμενης Γυναίκας και ο Βούλγαρος άλτης του μήκους και του τριπλούν, Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ τον αντίστοιχο τίτλο στους Άνδρες.

Το πρωί της Τρίτης τα μέλη της ABAF συνεδρίασαν σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν να προχωρήσουν ενωμένοι με στόχο να συμβάλουν στην αναβάθμιση του στίβου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Παράλληλα έγινε τροποποίηση του καταστατικού της ABAF, και ανακοινώθηκε το νέο Logo της Βαλκανικής Ένωσης καθώς και το νέο site.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού Α/Γ, καθώς και το Βαλκανικό Α/Γ Κ20 του ανοιχτού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.