ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Συγγνώμη Στέλιο μου»: Ξέσπασε σε λυγμούς η πεθερά του 40χρονου που δολοφονήθηκε στην Νίκαια (φώτο)

«Πού φεύγω και σε αφήνω παιδί μου;», φώναζε ο πατέρας του

«Συγγνώμη Στέλιο μου»: Ξέσπασε σε λυγμούς η πεθερά του 40χρονου που δολοφονήθηκε στην Νίκαια (φώτο)

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στην Νίκαια είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Στέλιο φίλοι και συγγενείς. Ο αδικοχαμένος άντρας πυροβολήθηκε από τον πεθερό του με μια καραμπίνα έξω από το σπίτι του το πρωί της περασμένης Παρασκεύης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έλαβε χώρα, ελάχιστα μέτρα από το σημείο που ο 64χρονος δράστης έκοψε το νήμα της ζωής του Στέλιου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς την πλευρά του και αυτοκτόνησε.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 40χρονου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς μόλις αντίκρισε το φέρετρο με τη σορό του άνδρα της ο οποίος έπεσε θύμα της μανίας του πατέρα της.

Σε κατάσταση σοκ και η πεθερά του 40χρονου η οποία βγαίνοντας από την Εκκλησία ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας «Συγγνώμη Στέλιο μου» και εκφράζοντας την οργή της για τον άδικο χαμό του γαμπρού της με δράστη τον 64χρονο σύζυγό της.

Βυθισμένος στο πένθος και ο πατέρας του θύματος του άγριου φονικού ο οποίος με μια φωτογραφία του Στέλιου στα χέρια μονολογούσε «που φεύγω και σε αφήνω παιδί μου;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.